Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Departamenti i Protokollit të Shtetit

Informata
Misioni
Përgjegjësitë
Shënime
Divizioni i Ceremonialit

Udhëheqës i Divizionit:
Orhan Hajrizi

Kontakti:
[email protected]

Divizioni për Korrespondenca dhe Privilegje Diplomatike

Zyrtare Administrative/Zyrtare për Korrespondencë Diplomatike:
Jeta Gjikolli

Kontakti:
[email protected]

Po kërkoni diçka tjetër?

Search

Kontakti i përgjithshëm