463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministri i Jashtmë Pacolli u dekorua nga Presidenti Meta me Dekoratën “Nënë Tereza”
Tiranë, 27 dhjetor 2019 – Zëvendës/Kryeministri i Parë i Republikës së Kosovës, njëherësh Ministër ...
MPJ
Norvegjia do ta mbështesë parezervë Kosovën në procesin e liberalizimit të vizave
  Prishtinë, 16 korrik  2019 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës s&...
MPJ
MPJ dënon dëmtimin e disa varrezave ortodokse në Lipjan
  Prishtinë, 16 korrik  2019 – Ministria e Punëve të Jashtme (MPJ) e Republikës së Kosovës dënon ashp&...
MPJ
Kosova mirëpret raportin për Venezuelën
  Republika e Kosovës e mirëpret Raportin e Komisionerit të Lartë të Kombeve të Bashkuara për Venezuelën t&...
MPJ
Ministri Pacolli shpalosi prioritet e Kosovës gjatë kryesimit të nismës rajonale SEECP
Prishtinë, 15 korrik  2019 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovë...