463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Zëvendësministri Ahmeti priti në takim delegacionin italian të kryesuar nga Nënsekretari i Shtetit për Punë të Jashtme
Prishtinë, 29 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, z. Kreshnik Ahmeti, priti në takim delegacionin nga ...
MPJ
Kosova dhe Zvicra mbajnë konsultimet politike në kuadër të Ministrive të Punëve të Jashtme
Prishtinë, 28 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, ...
MPJ
Ministrja Gërvalla pret në takim ministrin e Jashtëm turk, Mevlüt Çavuşoğlu - dy shtetet nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Donika Gërvalla, e ka pritur ...
MPJ
Ministria e Punëve te Jashtme dhe Diasporës nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi me IPKO Foundation në Fushën e Diplomacisë Publike
Prishtinë, 15 qershor 2022 - Sot, Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla-Schwarz, dhe Drejtoresha ...
MPJ
Zëvendësministri Kreshnik Ahmeti takoi delegacionin e Komisionit për Integrime Evropiane nga Kroacia
Prishtinë, 15 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Kreshnik Ahmeti, priti sot në takim delegacionin e ...
MPJ
Zëvendësministrja Gashi bashkëbisedon me organizatën STIKK
Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj. Liza Gashi, është ftuar nga Shoqata e TIK në Kosov&...
MPJ
Zëvendësministri Ahmeti mori pjesë në Ministerialin e SEECP  në Selanik
Selanik, 10 qershor 2022 - Sot, Zëvendësministri për Punë të Jashtme dhe Diasporë, z. Kreshnik Ahmeti, mori pjesë në Ministerialin ...
MPJ
Zëvendësministri Ahmeti priti në takim Alan Bowman ambasadorin e Kanadasë në Zagreb
Prishtinë, 09 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, z. Kreshnik Ahmeti, priti në takim ambasadorin e Kanadas&...
MPJ
Zëvendësministri Ahmeti priti në takim ambasadorin jo-rezident të Irlandës për Republikën e Kosovës
Prishtinë, 07 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, z.Kreshnik Ahmeti, priti në takim ambasadorin jo-rezident ...