466 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Prioritetet e reja të Politikës së Jashtme të Kosovës
Nga Hashim Thaçi Shkrim autorial i Zëvendës Kryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm, Hashim Thaçi, në Universitetin LSE Kosova ...