563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrat Konjufca dhe Schallenberg të kënaqur me miqësinë e vjetër Kosovë-Austri
Prishtinë, 28 maj 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z.Glauk Konjufca, s&...
MPJ
Kosova dënon ndërtimin e kishës serbe në Beograd, ku ishin varrosur 700 trupa të shqiptarëve
Prishtinë, 16 maj 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës (MPJD) e dënon aktin e ...
MPJ
Kosova dhe Shën Luçia heqin vizat për shtetasit me pasaporta diplomatike dhe zyrtare
Washington, 7 maj 2020 - Qeveria e Republikës së Kosovës dhe Qeveria e Shën Luçias kanë nënshkruar marrë...
MPJ
Komunikatë e përbashkët e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Ministrisë së Shëndetësisë
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) dhe Ministria e Shëndetësisë (MSh) shprehin ngushëllimet më t&...
MPJ
Fjalimi i Ministrit Konjufca në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të OKB-së për Kosovën
Shkëlqesia juaj, i nderuari zoti President, Ambasadori Francisco A. Cortorreal, Shkëlqesitë e juaja, Përfaqësues të Përhershëm ...
MPJ
MPJD: Vazhdon kthimi i organizuar i rasteve emergjente, kërkohet durim deri në kalimin e rrezikut nga pandemia
Prishtinë, 18 prill 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), Ministria e Shëndetësisë (MSh) dhe Ministria e ...
MPJ
MPJD kundërshton reagimin e Rusisë, raportet Kosovë - Serbi mund të ndërtohen vetëm mbi parimin e reciprocitetit
Prishtinë, 7 prill 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës kundërshton reagimin e Ministrisë së Punëve t&...
MPJ
MPJD u vjen në ndihmë mijëra shtetasve, rastet emergjente po kthehen në Kosovë
Prishtinë, 31 mars 2020 – Qindra shtetas të Republikës së Kosovës janë kthyer tashmë në vendlindje, dhe disa qindra të ...
MPJ
Një fitore tjetër diplomatike që rezulton me pavarësinë energjetike të Kosovës
Prishtinë, prill 2020 - Pas një përpjekjeje shumëvjeçare diplomatike, Operatorët e Sistemeve të Transmisionit të Evropës ...