563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Kushdo që hyn në Kosovë, dërgohet për 14 ditë në karantinë
Thirrje për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës jashtë vendit Për shkak të situat&...
MPJ
Njoftim me rëndësi, kontakto Ambasadën për afatin e qëndrimit dhe mundësitë e kthimit në Kosovës
Të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës që kanë mbetur jashtë kufijve shtetëror të Republik&...
MPJ
INFORMOHU, THIRR NUMRIN EMERGJENT!
Të nderuar qytetarë, bashkatdhetarë kudo që jeni, Virusi COVID-19 është shpërndarë gjithandej nëpër botë dhe shtete ...
MPJ
MPJD vazhdon pezullimin e shërbimeve për apostilimin dhe legalizimin e dokumenteve
Prishtinë, 29 mars 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka vazhduar pezullimin e shërbimeve për apostilimin dhe ...
MPJ
Pas tërmetit që goditi Zagrebin, Ministri Konjufca shpreh solidaritetin me popullin mik kroat
Prishtinë, 22 mars 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës ë...
MPJ
Ministri Konjufca kërkon ndihmën e shefit të diplomacisë së BE-së për lirimin e Mehemtajt nga burgu në Serbi
Prishtinë, 14 mars 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z. GlaukKonjufca, i ësht&...
MPJ
Mbrohu nga COVID-19! Frikë JO! Kujdes PO!
Qytetarë të nderuar, Bashkatdhetarë në vende të ndryshme të botës, Ambasadat e Republikës së Kosovës, në ...
MPJ
Ministri Konjufca priti diplomatin Kostilník, flasin për njohjen dhe zyrën e Kosovës në Sllovaki
Prishtinë, 13 mars 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z. Glauk Konjufca, të ...
MPJ
Ministri Konjufca priti ambasadorin japonez,jorezident ne Kosovë, z. Mizutani
Prishtinë, 13 mars 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z. GlaukKonjufca, ka pritur n&...