563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Delegacioni i MPJ-së në Iowa, përfaqëson Kosovën në ceremoninë shtetërore të Gardës Kombëtare
Des Moines, 16 janar 2020 – Me ftesë të Goverantors së shtetit Iowa, znj.Kim Reynolds, në cilësinë e përfaqësuesve ...
MPJ
Kosova përkrah aleatëve, dënon sumlet ushtarake të Iranit ndaj bazave amerikane në Irak
Prishtinë, 10 janar 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës dënon sulmet ushtarake të Iranit ...
MPJ
MPJ me udhëzime për misionet diplomatike dhe shtetasit e Kosovës në Lindjen e Mesme
Prishtinë, 8 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës njofton të gjithë shtetasit kosovarë q&...
MPJ
Akademia Diplomatike mban trajnimin për protokollin shtetëror
Prishtinë, 16 janar 2020 - Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, në bashk&...
MPJ
Fillon trajnimi “Fulbright” për lidership dhe menaxhment për nivelin e lartë të MPJ-së
Prishtinë, 20 janar 2020 - Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës, me përkrahjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara ...
MPJ
Përfaqësuesit e MPJ-së takohen me Gardën Kombëtare të Iowa-s
Des Moines, 14 janar 2020 - Gjatë ditës së dytë të vizitës në Iowa, Zv.Drejtori i Përgjithshëm, ...
MPJ
Hyn në fuqi “Marrëveshja për njohjen reciproke të patent shoferëve”, Kosovë – Maqedoni e Veriut
Prishtinë, 14 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme njofton se ka hyrë në fuqi “Marrëveshja për njohjen reciproke ...
MPJ
Hyn në fuqi marrëveshja për bashkëpunim ndërkufitar me Maqedoninë e Veriut
Prishtinë, 14 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme njofton se ka hyrë në fuqi Marrëveshja IPA II për vitet 2018...
MPJ
Zëvendësministrja Vuniqi priti në takim drejtoreshen gjermane për Evropën Jug-Lindore
  Prishtinë, 10 dhjetor 2020 – Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, znj.Rejhan Vuniqi, ka ...