563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministri Konjufca priti ambasadorin austriak, i kërkon ndihmë për të ndalë fushatën e Serbisë
Prishtinë, 6 shkurt 2020 -  Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z.Glauk Konjufca, të enjten, priti n&...
MPJ
Ministri Konjufca priti ambasadorin Heldt, me Gjermaninë bashkëpunim të gjithanshëm
Prishtinë, 5 shkurt 2020 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z.Glauk Konjufca, të mërkurë...
MPJ
Ministri Konjufca priti ambasadorin Sakar, konfirmohen raportet e mira me Turqinë
Prishtinë, 5 shkurt 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z.Glauk Konjufca, të mërkurë...
MPJ
Kosova dhe Britania e Madhe do të kenë raporte të shkelqyeshme edhe pas Brexit-it
Prishtinë, 5 shkurt 2020 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z.Glauk Konjufca, priti të mërkur&...
MPJ
Ministri Konjufca priti ambasadorin Orlando
Prishtinë, 5 shkurt 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z.Glauk Konjufca, të mërkur&...
MPJ
Në MPJ u bë dorëzim-pranimi i detyres ministrore
Prishtinë, 4 shkurt 2020 – Ministri i ri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z.Glauk Konjufca, të martë...
MPJ
Ministri Pacolli në Berlin: Kërcënimi më i madh për Ballkanin Perëndimor është tregtia e paligjshme e armëve nga shteti serb
Berlin, 31 janar 2020 – Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, njëherësh Ministër i Punëve t&...
MPJ
MPJ udhëzon shtetasit e Kosovës të shmangin udhëtimet në Kinë
Prishtinë, 30 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme u bën thirrje shtetasve të Republikës së Kosovës që ...
MPJ
MPJ mirëpret propozimin amerikan për paqe midis Izraelit dhe palestinezëve
Prishtinë, 29 janar 2020 – Pas nxjerrjes së propozimit për paqe në Lindjen e Mesme nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Ministria e ...