563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla bisedoi me homologun nga Gambia Mamadou Tangara, dakordohen për thellimin e bashkëpunimit bilateral
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Meliza Haradinaj-Stublla, ka zhvilluar një bisedë telefonike ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla takoi drejtoreshën e Zyrës së IOM-it Anna Rostocka, MPJD po punon për të krijuar mundësi që popullata jonë e re të mbetet në Kosovë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ka takuar sot drejtoreshën ...
MPJ
Komunikatë për Shtyp / Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Republikës së Fixhit për Ditën e Pavarësisë
Prishtinë, 10 tetor 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës s&...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla bisedoi me homologun e saj Augusto Santos Silva, konfirmohet mbështetja e plotë e Portugalisë për liberalizimin e vizave për Kosovën
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Meliza Haradinaj – Stublla, të premten bisedoi edhe ...
MPJ
Fuqizohet marrëveshja financiare ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian “Costum 2020”
Prishtinë, 12 tetor 2020 – Hyn në fuqi Marrëveshja për pjesmarrjen e Kosovës në Programin e BE-së “Costum 2020” n&...
MPJ
Hyn në fuqi marrëveshja financiare ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian “Fiskals 2020”
Prishtinë, 12 tetor 2020 – Fuqizohet Marrëveshja për pjesmarrjen e Kosovës në Programin e BE-së “Fiskals 2020” në mes t&...
MPJ
Hyn në fuqi Marrëveshja për vendosjen dhe aktivitetin e Agjencisë Franceze për Zhvillim ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës Franceze
Prishtinë, 12 tetor 2020 – Fuqizohet Marrëveshja për vendosjen dhe aktivitetin e Agjencisë Franceze për Zhvillim, të PROPAKOS-s dhe të Expertise ...