563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Sllovakia për liberalizimin dhe integrimin e Kosovës në BE, Ministri Konjufca kërkon edhe njohjen
  Pragë, 27 shkurt 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme dhe i Diaporës i Republikës së Kosovës, z. Glauk Konjufca &...
MPJ
Ministri Glauk Konjufca u prit nga homologu i tij çek, ministri Tomáš Petříček
Pragë, 26 shkurt 2020 - Ministri i Punëve të Jashtme dhe i Diasporës i Republikës së Kosovës, z.&...
MPJ
Ministri Konjufca në Selanik, rinia kosovare të mos izolohet nga përspektiva evropiane
Selanik, 24 shkurt 2020 - Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z. Glauk Konjufca, po merr pjes&...
MPJ
Ministri Konjufca priti ambasadorin jo-rezident të Republikës së Guineas
Prishtinë, 21 shkurt 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Repubikës së Kosovës, z. Glauk Konjufca, të ...
MPJ
Deklaratë e Ministrit Glauk Konjufca rreth lajmit për njohjen e Kosovës nga Xhamajka
Prishtinë, 21 shkurt 2020 - Mbrëmë, Ambasadorja e Republikës së Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, znj. ...
MPJ
Ministri Konjufca shfuqizon vendimet e kundërligjshme për konsujt
Prishtinë, 20 shkurt 2020 - Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, z. Glauk Konjufca duke u mbështetur në nenin 93, (paragrafi 4) të ...
MPJ
Ministri Konjufca shpreh ngushëllime popullit turk për viktimat e termetit
Prishtinë, 24 shkurt 2020 - Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z. Glauk Konjufca, ka ngush&...
MPJ
Ministri Konjufca: Me Shqipërinë ka gjithmonë hapësirë për bashkëpunim
Prishtinë, 19 shkurt 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z. Glauk Konjufca, t&...
MPJ
Ministri Konjufca vizitoi Shtutgartin, “kryeqytetin” e diasporës shqiptare
Ministri Konjufca vizitoi Shtutgartin, “kryeqytetin” e diasporës shqiptare Shtutgart, 18 shkurt 2020 - Me rastin e 12-vjetorit të Pavarësisë së Republikës ...