563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Iowa, Delegacioni i MPJ-së u prit nga Zëvendës Guvernatori dhe Sekretari i Shtetit
Des Moines (Iowa), 13 janar 2020 – Një delegacion i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, i ...
MPJ
Kosova uron Juan Gauido, dënon Maduron për dhunim të demokracisë në Venezuelë
Prishtinë, 10 janar 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës është duke përcjell me ...
MPJ
Ambasadori Mjeku akreditohet te Mbreti Saudit Selman
Rijad, 8 janar 2020 - Ambasadori i Republikës së Kosovës, z.Lulzim Mjeku i dorëzoi të mërkurën letrat kredenciale ...
MPJ
MPJ fton shtetasit e Kosovës që mundësisht të shmangin udhëtimin nëpër Serbi
Prishtinë, 6 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës njofton të gjithë shtetasit kosovarë, ...
MPJ
Kosova në Frankofoni - befasi e këndshme
Prishtinë, nëntor 2019 - Megjithëse Kosova nuk është një vend Frankofon, ka marrë vendimin e mahnitshëm për t'...
MPJ
Kosova alarmon Bashkimin Evropian për arrestimin e shtetasit kosovar në Serbi
Prishtinë, 4 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës dënon ashpër arrestimin e ...
MPJ
Kosova dënon sulmet ndaj Ambasadës Amerikane në Bagdad
Prishtinë, 3 janar 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës dënon fuqishëm sulmet e ...