579 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrja Gërvalla priti në takim të ngarkuarin me punë në Ambasadën e Japonisë Ogasawara
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Ministrja Gërvalla takoi të ngarkuarën me punë në Ambasadën e Luksemburgut Gomes
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Zëvendësministri Ahmeti takoi ambasadorin turk në Kosovë
Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës z.Kreshnik Ahmeti ka pritur sot në një takim, ambasadorin e Turqis&...
MPJ
McAllister fton ministren Gërvalla t’i drejtohet Komisionit për Punë të Jashtme të PE-së
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, ka pranuar sot nj&...
MPJ
Ministrja Gërvalla takohet me ambasadorin e Austrisë në Kosovë Weidinger
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Ministrja Gërvalla takoi shefin e misionit të Zyrës diplomatike të Belgjikës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, sot priti në ...
MPJ
Ministrja Gërvalla zhvilloi takim me ambasadorin e Turqisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Ministrja Gërvalla takoi ambasadoren e Suedisë, Hernmarck
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Kosovë – Hungari, marrëveshje për Mbrojtjen dhe Promovimin e Ndërsjellë të Investimeve
Prishtinë, 15 prill 2021 - Marrëveshja për Mbrojtjen dhe Promovimin e Ndërsjellë të Investimeve, e nënshkruar midis Qeverisë së ...