579 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Zëvendësministri Ahmeti në SHBA, zhvillon takime me zyrtarë të lartë amerikanë
9 shtator 2021  Në kuadër të vizitës zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, zëvendësministri i Pun&...
MPJ
ENA franceze dhe Akademia Diplomatike organizuan trajnim për diplomaci ekonomike dhe publike
Prishtinë, 25 gusht 2021 – Ambasada e Francës, Shkolla Kombëtare e Administratës (ENA) dhe Akademia Diplomatike e Kosovës organizuan dy ditë trajnim ...
MPJ
Njoftim për media lidhur me evakuimin e shtetasve të Kosovës nga Afganistani
  Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), bënë të ditur se katër shtetasit e Kosovës me ...
MPJ
MPJD vazhdon angazhimin për të ndihmuar evakuimin e shtetasve të Kosovës nga Afganistani
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), është duke vazhduar angazhimin intensiv edhe gjatë ditës së sotme pë...
MPJ
Hyn në fuqi marrëveshja për Bashkëpunim Financiar mes Hungarisë dhe Kosovës
Në pajtim me nenin 20 paragrafin 3 të Ligjit për Marrëveshje Ndërkombëtare 04/L-052, pas shkëmbimit të notifikimeve Ratifikohet dhe ...
MPJ
Gërvalla në Dokufest: Diplomacinë kulturore do ta kemi prioritet
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka organizuar një pritje për artistë, staf diplomatik, përfaqësues ...
MPJ
Institucionet e Kosovës janë duke u angazhuar për të ndihmuar evakuimin e shtetasve kosovarë nga Afganistani
Qeveria e Republikës së Kosovës përmes Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) dhe Presidenca e Kosovë...
MPJ
Gërvalla bisedon me homologen nga Senegali, dakordohen për bashkëpunim ekonomik
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla, ka zhvilluar takim virtual me homologen e saj nga Republika e Senegalit, znj. ...
MPJ
MPJD i kushton rëndësi të veçantë marrëdhënieve të Kosovës me Zvicrën
Prishtinë, 2 shtator 2021 – Drejtori i Përgjithshëm i Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës ...