579 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
RUSIA SYNON TË RRËNOJË NDIKIMIN PERËNDIMOR E TA IMPONOJË ATË RUS NË RAJON
Nuk është për t’u habitur me deklaratat që vijnë nga Ministria e Jashtme ruse kundër Kosovës, e cila ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Shtetin e Kuvajtit për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës së Kosovës ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Republikës Domenikane për Ditën e Pavarësisë.
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës së Kosovës ...
MPJ
Kosova mbështet gjetjen e një zgjidhjeje të qëndrueshme të krizës në Mianmar
Prishtinë, 3 shkurt 2021 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës po ndjek nga afë...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Estonisë për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës së Kosovës ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Brunei Darussalam për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës së Kosovës ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Shën Luçias për Ditën e Pavarësisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës së Kosovës ...
MPJ
Emiratet e Bashkuara Arabe, partner i ardhshëm ekonomik i Kosovës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj – Stublla, ka zhvilluar një ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla përgëzon znj.Arbnora Fejza-Idrizi për Rekordin Guinness me Flamurin e Kosovës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla ka përgëzuar znj.Arbnora Fejza-Idrizi për arritjen e nj&...