579 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Koordinimi trans-atlantik do të sjellë rezultate të prekshme në dialog
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi sot një video-konferencë me z. Peter Beyer, raportues për Kosov&...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla bëri homazhe në Reçak: Vendosja e drejtësisë është nderimi i vërtetë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ka bërë homazhe në Reçak, për t&...
MPJ
Kosova dhe Turqia me protokoll bashkëpunimi në fushën e arkivave shtetërore
Pas shkëmbimit të notifikimeve të fundit, ka hyrë në fuqi Protokolli për Bashkëpunim në mes Qeverisë së ...
MPJ
Video-mesazh i Ministres Haradinaj-Stublla për përfshirjen e Diasporës në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme të 14 shkurtit
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, përmes një video-mesazhi, ...
MPJ
Hyn në fuqi marrëveshja trepalëshe për bashkëpunim ndërkufitar Kosovë-Shqipëri
Pas shkëmbimit të notifikimeve të fundit me Komisionin Evropian, ka hyrë në fuqi Marrëveshja financiare trepalëshe mes Bashkimit Evropian, Kosov&...
MPJ
Njoftim mbi regjistrimin për votim përmes postës
Të nderuar bashkatdhetarë, Në përputhje me vendimin për caktimin e datës së zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare q&...
MPJ
Arabia Saudite do të ndihmojë Kosovën në fushën e shëndetësisë
12 Janar 2021 Bashkëpunimi në mes të Kosovës dhe Arabisë Saudite, përfshirë tani edhe në fushën e shë...