Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Ambasada e Republikës së Kosovës në Oslo ka shënuar 15 vjetorin e Pavarësisë

Ndaje këtë

Në një atmosferë solemne, Ambasada e Republikës së Kosovës në Oslo ka shënuar #15 vjetorin e Pavarësisë.

Në mesin e shumë të pranishmëve, ku pjesëmarrës ishin përfaqësues të institucioneve vendore, ata të trupit diplomatik, përfaqësues të komunitetit shqiptar, intelektualë dhe figura publike në Oslo, u kremtua një nga përvjetorët më të rëndësishëm për shtetin e Kosovës.

Ceremoninë e kanë shoqëruar këngët e interpretuar mjeshtërisht nga artistët, Shpat Deda, Visar Kuçi e Tomor Kuçi.

Lajmet e tjera

|