Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës së Kosovës shpall thirrjen për aplikim në Programin për Diplomaci Qytetare (CDF) 2023-2024

PRISHTINË, 18 gusht 2023 – Si pjesë e përkushtimit të vazhdueshëm për të forcuar lidhjet midis diasporës dhe Republikës së Kosovës, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës me krenari hapë thirrjen për aplikimin për Programin për Diplomaci Qytetare për kohorten e dytë (2023-2024). Objektivi kryesor i këtij programi është të rrisë lidhjen midis diasporës …