Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Njoftim mbi arrestimet e fundit të qytetarëve të Kosovës në Serbi

Pas njoftimit mbi arrestimin e dy qytetarëve të Republikës së Kosovës, Hasan dhe Xhavit Daka (ky i fundit tashmë i liruar), Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ka aktivizuar të gjithë mekanizmat e saj institucional. Janë njoftuar edhe mekanizmat ndërkombëtarë për veprimet e Serbisë ndaj qytetarëve të Kosovës. Për këtë rast është njoftuar Zyra …

Statement from the Ministry of Foreign Affairs and Diaspora

A terrorist attack carried out by Serbia’s criminal groups killed a Kosova police officer in the line of duty, while injuring two others in the northern municipality of Zveçan in Republic of Kosova. This constitutes a direct assault on Kosova’s sovereignty and security. We urge our international partners to condemn today’s terrorist attacks and Serbia’s destabilizing …

Republika e Kosovës miraton Deklaratën Kundër Ndalimit Arbitrar

Republika e Kosovës e ka realizuar edhe një zotim të rëndësishëm duke miratuar Deklaratën Kundër Ndalimit Arbitrar në Marrëdhëniet Shtet me Shtet, që është nismë e Kanadasë. Mbështetja e kësaj deklarate e rendit Republikën e Kosovës në mesin e 70 shteteve që kanë dhënë përkrahje ndaj kësaj nisme. Miratimi i Deklaratës Kundër Ndalimit Arbitrar në …