Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Hyn në fuqi marrëveshja mes Republikës së Kosovës dhe Hungarisë për punën e familjarëve të stafit diplomatik

Ndaje këtë

Në pajtim me Nenin 20 paragrafin 3 të Ligjit për Marrëveshje Ndërkombëtare 04L-052, MPJD njofton se nga data 9 shtator 2022 hyn në fuqi:

Memorandumi i mirëkuptimit për “Punë fitimprurëse të familjarëve që bashkëjetojnë me stafin diplomatik apo konsullor” në mes të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës së Republikës së Kosovës dhe Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Hungarisë.

Nënshkrimet janë kryer më datë 6 shtator 2022 dhe pas shkëmbimit të notifikimeve në pajtim me Nenin 8 të par. 1 të MOU në fjalë data e hyrjes në fuqi për këtë MOU është 9 shtator 2022.

Lajmet e tjera

|