Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Ministria e Punëve te Jashtme dhe Diasporës nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi me IPKO Foundation në Fushën e Diplomacisë Publike

Ndaje këtë

Sot, Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla-Schwarz, dhe Drejtoresha Ekzekutive e IPKO Foundation, znj. Abetare Gojani, nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi në fushën e diplomacisë  qytetare dhe digjitale në Prishtinë.

Ky memorandum ka për synim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në diplomaci përmes programeve që kanë për qëllim forcimin e rolit të qytetarit diplomat, duke përdorur potencialin që ofron inovacioni teknologjik.

Bashkëpunimi është në linjë me qëllimet e MPJD-së në zhvillimin dhe forcimin e diplomacisë publike dhe qytetare të Republikës së Kosovës.

Lajmet e tjera

|