Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Ministrja Gërvalla, u takua me raportuesen e Komitetit për Çështje Politike dhe Demokraci për aplikimin e Republikës së Kosovës, Dora Bakoyannis

Ndaje këtë

Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla, u takua me raportuesen e Komitetit për Çështje Politike dhe Demokraci për aplikimin e Republikës së Kosovës, znj. Dora Bakoyannis.

Në takim u diskutua mbi procesin e anëtarësimit të Republikës së Kosovës në Këshillin e Evropës dhe vizitën e ardhshme fakt mbledhëse të raportuesve të Komiteteve relevante, të drejtuar nga znj. Bakoyannis.

Ministrja Gërvalla, njoftoi znj. Bakoyannis mbi zhvillimet e fundit në Kosovë dhe nevojën e qytetarëve të vendit për përmbylljen e shpejt të procesit të anëtarësimit

Lajmet e tjera

|