Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

MPJD hap konkurs pune për 30 pozita në Korpusin Diplomatik

Ndaje këtë

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës ka hapur 30 pozita të reja pune në Korpusin diplomatik .

Si anëtar i Korpusit diplomatik, ju do të jeni përgjegjës për ta përfaqësuar vendin tonë në forumet ndërkombëtare, për të bërë negociata me qeveritë e huaja dhe për t’i promovuar interesat tona në vendet e tjera. Kandidatët e suksesshëm duhet të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi, njohuri të thella të marrëdhënieve ndërkombëtare dhe pasion për diplomacinë.

Mirëpresim aplikues nga fusha të ndryshme. I inkurajojmë gratë, minoritetet dhe individët nga komunitetet joshumicë të aplikojnë. Kandidatët e përzgjedhur do t’i nënshtrohen një program- trajnimi rigoroz, para se të caktohen në postet e tyre.

Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e Korpusit tonë diplomatik dhe të kontribuoni në misionin e vendit tonë, ju lutemi vizitojeni faqen e internetit për të aplikuar,⁷ duke përcjellë këtë link: https://konkursi.rks-gov.net/jobs?servant=1…

Afati i fundit për aplikim është: 6 maj 2023, 23:59, sipas kohës së Kosovës.

Më shumë informacione rreth pozitave të hapura mund t’i gjeni në linqet e mëposhtme:

Specialist të përgjithshëm të Shkencave Politike në gjuhët:

Spanjolle – 2 pozita – https://mfa-ks.net/…/Konkurs-per-poziten-Specialiste-te…

Portugeze – 1 pozitë – https://mfa-ks.net/…/Konkurs-per-poziten-Specialiste-te…

Italiane – 2 pozita – https://mfa-ks.net/…/Konkurs-per-poziten-Specialiste-te…

Greke – 1 pozitë – https://mfa-ks.net/…/Konkurs-per-poziten-Specialiste-te…

Frënge – 7 pozita – https://mfa-ks.net/…/Konkurs-per-poziten-Specialiste-te…

Arabe – 2 pozita – https://mfa-ks.net/…/Konkurs-per-poziten-Specialiste-te…

Angleze – 8 pozita – https://mfa-ks.net/…/Konkurs-per-poziten-Specialiste-te…

Gjermane – 7 pozita – https://mfa-ks.net/…/Konkurs-per-poziten-Specialiste-te…

Lajmet e tjera

|