Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Njoftim lidhur me vulat apostile dhe legalizuese

Ndaje këtë

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës njofton qytetarët nga Regjioni i Prizrenit (Prizren, Suharekë, Dragash) se nga data 12 Qershor 2023, aplikimin për Vula Apostile dhe Legalizuese mund të bëhet përmes postës, në të gjitha pikat postare të këtij regjioni.

Kjo praktikë vlen për të gjitha dokumentet që vulosen në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

Lajmet e tjera

|