Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Republika e Kosovës miraton Deklaratën Kundër Ndalimit Arbitrar

Ndaje këtë

Republika e Kosovës e ka realizuar edhe një zotim të rëndësishëm duke miratuar Deklaratën Kundër Ndalimit Arbitrar në Marrëdhëniet Shtet me Shtet, që është nismë e Kanadasë.


Mbështetja e kësaj deklarate e rendit Republikën e Kosovës në mesin e 70 shteteve që kanë dhënë përkrahje ndaj kësaj nisme.


Miratimi i Deklaratës Kundër Ndalimit Arbitrar në Marrëdhëniet Shtet me Shtet, është një zotim tashmë i përmbushur nga Republika e Kosovës, në kuadër të Samitit për Demokraci të organizuar nga presidenti i ShBA-ve, z. Joe Biden

Lajmet e tjera

|