Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Shijo Kosovën, bashkon mërgimtarët në Shtime

Ndaje këtë

Karvani dedikuar diasporës ka bërë bashkë mërgimtarët në sheshin e qytetit të Shtimes.

Karvanit me përfaqësues të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Tekonologjisë dhe Inovacionit, e Ministrisë së Drejtësisë, u janë bashkuar bashkatdhetarë e qytetarë për t’u informuar për mundësitë që institucionet e Kosovës ofrojnë për ta.

Përfaqësuesve institucionalë që janë pjesë e Karvanit, u është bashkuar edhe kryetari i Komunës së Shtimes  z.Qemajl Aliu.

Përveç informatave për programin e followship-it dhe bashkëbisedimit, bashkatdhetarët kishin mundësinë të ndiqnin shfaqjen e filmit “Zgjoi”, fitues i shumë çmimeve ndërkombëtare.

Nesër, Karvani ju pret në kryeqytet, përkatësisht në sheshin “Skënderbeu”, duke filluar nga ora 18:00.

#ShijoKosovën

#Karvaniidiasporës

#diaspora.

Lajmet e tjera

|