Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Lajmet dhe aktivitetet bazuar në etiketën:

"Kreshnik Ahmeti"

326778303_579280487041867_5940423752479525641_n
21
MPJD 1
MPJD 3
Kreshnik Ahmeit
Kreshnik Ahmeti
MPJD-france-kosova
20220926_104639
Ahmeti-2-070822
Kosova dhe - Mali i Zi
Shfaq më shumë

Po kërkoni një lajm apo aktivitet specifik të kaluar? 

Dërgo kërkesë tek departamenti i komunikmit për lajmin që kërkoni