Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Lajmet dhe aktivitetet bazuar në etiketën:

"Citizen Diplomacy Fellowship"

cdfellowship-application-is-open
313075612_497816449041902_2667265412748974890_n
cdf-28-aug
Donika Gervalla 20

Po kërkoni një lajm apo aktivitet specifik të kaluar? 

Dërgo kërkesë tek departamenti i komunikmit për lajmin që kërkoni