Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Lajmet dhe aktivitetet bazuar në etiketën:

"Konsultime Politike"

326778303_579280487041867_5940423752479525641_n
20221019_123222
Kosova dhe - Mali i Zi
komunikatefoto12

Po kërkoni një lajm apo aktivitet specifik të kaluar? 

Dërgo kërkesë tek departamenti i komunikmit për lajmin që kërkoni