Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

THIRRJE PËR PROJEKTPROPOZIME PËR PËRFSHIRJEN E TË RINJVE NGA DIASPORA 2023

Ndaje këtë

NJOFTIM – Thirrje publike për mbështetje financiare të projekteve

Përfshirja e të rinjve nga diaspora dhe mërgata

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës u bën thirrje OJQ-ve, të regjistruara në Republikën e Kosovës dhe jashtë saj, të aplikojnë për mbështetje financiare në projektpropozime lidhur me përfshirjen e të rinjve nga diaspora dhe mërgata.

Afati për aplikim është nga data 15.03.2023 – 04.04.2023.

Më hollësisht lidhur me thirrjen publike dhe formën e aplikimit, klikoni linqet më poshtë:

Lajmet e tjera

|