Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Zëvendësministri Ahmeti, mori pjesë në panelin e organizuar nga Parlamenti i Kosovës dhe Ambasada e Zvicrës në Kosovë me temë diskutimi diplomacinë parlamentare

Ndaje këtë

Në fjalën e tij, Zëvendësministri Ahmeti, theksoi rëndësinë e pjesëmarrjes aktive të parlamentit, përkatësisht deputetëve në diplomaci.

Duke potencuar faktin se Kosova është në disa procese anëtarësimi, si në Këshillin e Evropës dhe Bashkimin Evropian, roli i Parlamentit dhe deputetëve është i një rëndësie të madhe.

Duke u bazuar në përvojën e fundit gjatë kalimit të suksesshëm të fazës së parë në Këshillin e Evropës, zëvendësministri Ahmeti, tha se bashkëpunimi me deputetë e Parlamentit ka qenë i rëndësishëm.

Ai bëri thirrje, që gjatë muajve në vazhdim të rritet koordinimi dhe bashkërendimi mes institucioneve, si domosdoshmëri për sukses në rrafshin bilateral dhe multilateral.

Lajmet e tjera

|