Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Zëvendësministri Ahmeti takoi Sekretaren e Përgjithshëm Ministrisë për Evropë dhe Punë të Jashtme, znj. Anne-Marie Descôtes

Ndaje këtë

Përgjatë vizitës në Paris, Zëvendësministri Ahmeti takoi Sekretaren e Përgjithshme të Ministrisë për Evropë dhe Punë të Jashtme, znj. Anne-Marie Descôtes.

Zëvendësministri Ahmeti dhe Ambasadorja Descótes diskutuan mbi integrimin e Republikës së Kosovës në organizata ndërkombëtare, me theks të veçantë në Këshillin e Evropës.

Zëvendësministri Ahmeti e falenderoi për mbështetjen që Franca po i jep Kosovës në këto përpjekje.

Znj. Descôtes e njoftua me reformat që është duke i ndërmarrë Qeveria e Republikës së Kosovës dhe zhvillimet e fundit në vend.

Së bashku diskutuan mbi rëndësinë e intensifikimit të mëtejshëm të raporteve mes Kosovës dhe Francës dhe shprehën gatishmërinë e ndërsjellë për t’u angazhuar për këtë

Lajmet e tjera

|