Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Zëvendësministri Ahmeti takoi udhëheqësin e delegacionit të Bullgarisë në Asamblenë Parlamentare të KE

Ndaje këtë

Në ditën e dytë të vizitës në Këshillin e Evropës, zëvendësministri Ahmeti takoi udhëheqësin e delegacionit të Bullgarisë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, z. Georg Georgiev si dhe deputeten Denitsa Sacheva.

Z. Ahmeti falënderoi anëtarët e delegacionit për mbështetjen e Bullgarisë për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës dhe i njoftoi të njëjtit për zhvillimet e fundit në këtë proces.

Përgjatë takimit u diskutua edhe për procesin e integrimit të shteteve të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian dhe nevojën e zgjidhjes së çështjeve të hapura mes shteteve. Me këtë rast, zëvendësministri Ahmeti njoftoi delegatët mbi detajet e sulmit terrorist të Serbisë dhe mbi domosdoshmërinë e sanksionimit të saj

Lajmet e tjera

|