2676 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Dedaj ftohet në Bruksel

Prishtinë, 23 nëntor 2017 - Zevendësministri i Punëve të Jashtme të Republikes së Kosovës, z. Gjergj Dedaj është ftuar në Samitin për Ballkanin Perëndimore në Bruksel, të organizuar nga Miqt e Evropës, Qendra Rokfeler dhe institucionet e Bashkimit Europian.

 

Në këtë samit janë ftuar shumë zyrtar dhe autoritete të vendeve të Ballkanit Perëndimor, përfshirë edhe kryeministrin e Shqiperisë, Edi Rama, pastaj zyrtarë të lartë të BE-së dhe autoritete të rëndësishme evuropiane, për të debatuar për të ardhmen e Ballkanit Perëndimor.

Foto Galeria