Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Mbrojtja e sinjalizuesve

Sinjalizues nënkupton çdo person i cili raporton ose shpalos informacione për një kërcënim ose cenim të interesit publik në kontekstin e marrëdhënies së vet të punës në sektorin publik ose privat.

Vigan Berisha
Zyrtar përgjegjës për sinjalizim për Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës / Udhëheqës i Njësisë për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore

038 200 77 056

Po kërkoni diçka tjetër?

Search

Kontakti i përgjithshëm