462 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Zëvendës-ministrja e Jashtme Vuniqi, po merr pjesë në konferencën e shteteve afrikane në Egjipt, takime me përfaqësues shtetesh njohëse dhe jo-njohëse
Sharm El-Sheikh – Zamenica Ministra inostranih Poslova, Rejhan Vuniqi, učestvuje na konferenciji „Afrika 2017“, koja razvija svoje radove u gradu Sharm El-Sheikh, u Egiptu, koja je ...