Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Kontakti i përgjithshëm

Për pyetje ose kërkesa të përgjithshme:

Çështje Konsullore

Për pyetje tjera rreth shërbimeve konsullore për qytetarët e Republikës së Kosovës, shkruani një email ose telefononi në:

Tel: +383 38 200 77098
Tel: +383 38 200 77100
Tel: +383 38 200 77008
Tel: +383 38 200 77111

Për çështje të vizave për shtetasit e huaj: [email protected]

Numrat
Emergjent:

Vërejtje! Numrat emergjent janë vetëm për komunikime në raste krize ku rrezikohet mirëqenia e qytetarëve apo cenohet siguria dhe interesat e Republikës së Kosovës.

Abuzimi i linjës me çështje jo emergjente mbart pasoja.

+383 46 41 00 41
+383 46 51 00 51

Numrat tjerë emergjent
në Kosovë:

  • Policia: 192
  • Zjarrfikësit: 193
  • Ndihma e shpejtë: 194

Na shkruaj drejtpërdrejt