Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës
Kreshnik
Ahmeti


Zëvendësministër i Punëve
të Jashtme dhe Diasporës

Liza
Gashi


Zëvendësministre e Punëve
të Jashtme dhe Diasporës

Liza
Gashi