Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Zëvendësministri Kreshnik Ahmeti takoi delegacionin e Komisionit për Integrime Evropiane nga Kroacia
Prishtinë, 15 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve t&...

15 June 2022

MPJ
Zëvendësministrja Gashi bashkëbisedon me organizatën STIKK
Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

15 June 2022

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti mori pjesë në Ministerialin e SEECP  në Selanik
Selanik, 10 qershor 2022 - Sot, Zëvendësministri për Punë ...

10 June 2022

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti priti në takim Alan Bowman ambasadorin e Kanadasë në Zagreb
Prishtinë, 09 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve të ...

09 June 2022

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti priti në takim ambasadorin jo-rezident të Irlandës për Republikën e Kosovës
Prishtinë, 07 qershor 2022 - Zëvendësministri i Punëve t&...

07 June 2022

MPJ
Takimi me Zëvendësministrin e Punëve të Jashtme të Polonisë
Prishtinë, 6 qershor 2022 - Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Punë...

07 June 2022