Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Departamenti për Azi dhe Oqeani

Informata
Misioni
Materiale
Shënime
Divizioni për Azinë

Zyrtar i Lartë për Marrëdhënie Shumëpalëshe:
Orhan Lopar

Kontakti:
[email protected]

Divizioni për Azinë Juglindore dhe Oqeaninë

Zyrtar i Lartë për Marrëdhënie Shumëpalëshe:
Viskont Jakupi

Kontakti:
[email protected]

Po kërkoni diçka tjetër?

Search

Kontakti i përgjithshëm