Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës
Departamenti për Nato dhe Politika të Sigurisë
Informata
Misioni
Materiale
Shënime
Divizioni për Nato

Zyrtar i Lartë për Politika të NATO-s:
Driton Thaqi

Kontakti:
[email protected]

Divizioni për Politika të Sigurisë

Zyrtar i Lartë për Politika të Sigurisë:
Flurim Gashi

Kontakti:
[email protected]
+383 300 200 77 042

Po kërkoni diçka tjetër?

Search

Kontakti i përgjithshëm