Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Departamenti për Amerikë

Informata
Misioni
Përgjegjësitë
Shënime
Divizioni për Amerikën Veriore

Zyrtare e Lartë për Marrëdhënie Shumëpalëshe:
Arrita Gjakova

Kontakti:
[email protected]

Divizioni për Amerikën Qëndrore dhe Jugore

Zyrtar i Lartë për Marrëdhënie Shumëpalëshe:
Valon Krasniqi

Kontakti:
[email protected]

Po kërkoni diçka tjetër?

Search

Kontakti i përgjithshëm