Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Departamenti për Diplomaci Publike

Informata
Misioni
Materiale
Shënime
Divizioni për Diplomaci Publike dhe Digjitale

Udhëheqëse e Divizionit:
Merita Maliqi

Kontakti:
[email protected]

Divizioni për Diplomaci Kulturore dhe Sportive

Po kërkoni diçka tjetër?

Search

Kontakti i përgjithshëm