Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Departamenti për Diplomaci Ekonomike

Informata
Misioni
Përgjegjësitë
Shënime
Divizioni për Promovim dhe Përkrahje të Investimeve

Zyrtare e Koordinimit të Investimeve të Diasporës:
Linda Tahiri Kelmendi

Kontakti:
[email protected]
+383 300 200 77 114

Divizioni për Bashkëpunim Ekonomik Ndërkombëtar

Zyrtar i Lartë për Organizata Ekonomike Ndërkombëtare:
Blerim Bajramaj

Kontakti:
[email protected]

Po kërkoni diçka tjetër?

Search

Kontakti i përgjithshëm