Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Njoftim mbi konkurset, lëvizje brenda kategorisë

Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës ka shpallur konkurset për Lëvizje brenda kategorisë, për pozitat e nivelit të ulët dhe të mesëm drejtues.

Profilet e 10 kandidatëve të përzgjedhur nga CDF

Programi për diplomaci qytetare është një program pilot i Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), qëllimi i të cilit është t’i ndërlidhë profesionistët nga diaspora duke u ofruar mundësi angazhimi në kuadër të MPJD-së për 6 muaj. 

 

Java e Kulturës së Kosovës

Java e Kulturës së Kosovës jashtë vendit është një iniciativë bashkëpunimi ndërmjet Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) dhe Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), me qëllim të shpërfaqjes së talentit dhe potencialit artistik të Kosovës në skenën ndërkombëtare. Duke promovuar identitetin kulturor të Kosovës jashtë vendit, synojmë t’i forcojmë lidhjet ndërmjet artistëve nga Kosova, diaspora dhe atyre në vendet pritëse.

Thirrje për projektpropozime për përfshirjen e të rinjve nga diaspora

Cakto termin online për vulë apostile ose legalizuese

Invest in Kosova

Njihu me mundësitë dhe potencialit për të investuar në Kosovë

Learn about
Kosova
Visit
Kosova
Learn about Kosova
Visit
Kosova
Hire in
Kosova

Shkurtesa të dobishme

|

Të dhëna dhe statistika
Komuniteti dhe Kultura
Materiale dhe Publikime
Qeveria dhe Shteti i Kosovës
Identiteti Vizual Shtetror

Lajmet e fundit

|

Rrjetet Sociale

Together with @USAmbKosovo Hovenier, we paid tribute to former Secretary Madeleine Albright on the anniversary of her passing.

The people of Kosovo will forever remember her as a beacon of hope during our darkest times. We continue to be guided by her exemplary leadership. 🇽🇰🇺🇸

Productive meeting with the 🇦🇱 MPs, also part of the delegation in @PACE_News. We discussed 🇽🇰 application in @coe and the need for it to progress further.

The citizens of #Kosova have every right to access the benefits that CoE provides through its instruments.

Congratulations to the people of 🇵🇰 on the occasion of #RepublicDay!
On behalf of the people of 🇽🇰 we wish you continued success, peace, and prosperity. We look forward to further collaboration for a better shared future.

During my visit to 🇵🇹 as part of #KosovaCulturalWeek, I had an insightful conversation with @dntwit, discussing the dialogue process, 🇽🇰's dedication to joining the EU and NATO, and the challenges we face ahead. Full interview⬇️
https://www.dn.pt/internacional/no-kosovo-precisamos-que-a-servia-seja-seria-acerca-da-normalizacao-das-nossas-relacoes--16046910.html

Load More

Donika Gërvalla
Schwarz

Zëvendëskryeministre
/Ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Kreshnik
Ahmeti

Zëvendësministër
i Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Liza
Gashi

Zëvendësministre
e Punëve të Jashtme dhe Diasporës