Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Zëvendësministri Ahmeti, priti në takim Delegatin Apostolik të Selisë së Shenjtë për Kosovën, Nuncin Jean Marie Speich

Ndaje këtë

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, z. Ahmeti, priti në takim Delegatin Apostolik të Selisë së Shenjtë për Kosovën, Nuncin Jean Marie Speich

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, z. Kreshnik Ahmeti, priti në takim Delegatin Apostolik të Selisë së Shenjtë për Kosovën, Nuncin Jean Marie Speich.

Zëvendësministri Ahmeti shprehi kënaqësinë për vizitën e Nuncit Speich në Kosovë dhe e njoftoi me progresin e Kosovës viteve të fundit.

Ai, po ashtu vlerësoi lartë përparimin e vazhdueshëm të raporteve mes Selisë së Shenjtë dhe Kosovës.

Zëvendësministri Ahmeti dhe Nunci Speich biseduan për mundësitë e thellimit të bashkëpunimit në mes të Kosovës dhe Selisë së Shenjtë si dhe zhvillimet e tjera.

Lajmet e tjera

|