Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Thirrje publike për aplikim në programin për diplomaci qytetare

Programi për diplomaci qytetare është një program pilot i Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), qëllimi i të cilit është t’i ndërlidhë profesionistët nga diaspora duke u ofruar mundësi angazhimi në kuadër të MPJD-së për 6 muaj. 

Karvani i Diasporës – SHIJO KOSOVËN

Cakto termin online për vulë apostile ose legalizuese

Invest in Kosova

Get to meet the opportunities and the potential of investing in Kosova

Learn about
Kosova
Visit
Kosova
Learn about Kosova
Visit
Kosova
Hire in
Kosova

Shkurtesa të dobishme

|

Të dhëna dhe statistika
Komuniteti dhe Kultura
Materiale dhe Publikime
Qeveria dhe Shteti i Kosovës
Identiteti Vizual Shtetror

Lajmet e fundit

|

Rrjetet Sociale

Delighted to host the joint economic forum with our friends from #Croatia! We used this forum to discuss opportunities to increase trade and investment between our two countries. We look forward to further strengthening our partnership and collaboration #EconomicForum 🇽🇰🤝🇭🇷

DPM/FM @gervallaschwarz warmly welcomed her colleague, Slovenian DPM/FM Tanja Fajon @tfajon on her first official visit as 🇸🇮 FM to 🇽🇰.

Both countries are set to deepen their traditional friendship and will discuss intensifying cooperation in the region and in #Europe.

2

Alongside dignitaries and people from all over the world, I had the honorable duty to pay respect in the name of the Republic & the people Kosova to His Holiness Pope Benedict XVI, at the funeral in Saint Peter's Square in Rome.

We think of all those who are mourning that loss.

Shalom and congratulations to Israel’s newly appointed Foreign Minister Eli Cohen @elicoh1.

We look forward to further strengthening our historical friendship and deepening the cooperation between our two nations.

🇽🇰 🤝 🇮🇱

Load More

Donika Gërvalla
Schwarz

Zëvendëskryeministre
/Ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Liza
Gashi

Zëvendësministre
e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Kreshnik
Ahmeti

Zëvendësministër
i Punëve të Jashtme dhe Diasporës