Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Ministrja Gërvalla priti korin diplomatik të akredituar në Kosovë

Ndaje këtë

Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla, organizoi pritjen tradicionale për korin diplomatik të akredituar në Kosovë.

Në fjalën e saj mirëseardhëse, Ministrja Gërvalla pasi uroj për një vit të mbarë, falënderoi ambasadorët e akredituar në Kosovë për bashkëpunimin gjatë vitit që lamë pas dhe qëndrimin e tyre në mbështetje të proceseve të vështira që kaluam gjatë vitit 2023.

Duke iu dëshiruar çdo të mirë për këtë vit, Ministrja Gërvalla e falënderoi veç e veç secilin Ambasador dhe vendet e tyre, duke uruar për një bashkëpunim sa më të mirë në sfidat dhe vlerat e përbashkëta.

Lajmet e tjera

|