Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Zëvendësministri Ahmeti po qëndron për vizitë zyrtare në Shqipëri  

Ndaje këtë

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z.Kreshnik Ahmeti, të enjten e filloi vizitën e tij zyrtare në Republikën e Shqipërisë, me takimin që zhvilloi me Zëvendësministren për Evropë dhe Punë të Jashtme të Republikës së Shqipërisë, znj.Megi Fino.

z.Ahmeti dhe znj.Fino diskutuan mbi zhvillimet e fundit në të dyja vendet dhe në rajon.

Zëvendësministri Ahmeti, e njoftoi homologen e tij mbi përparimet e Republikës së Kosovës në indekset e demokracisë, drejtësisë, sundimit të ligjit dhe ekonomisë.

Biseda u fokusua mbi nevojën e koordinimit dhe vazhdimin e bashkëpunimit konkret në organizatat multilaterale dhe në raportet e të dyja shteteve me vendet e treta.

Në shërbim të kësaj, zëvendësministrat u pajtuan për funksionalizimin e Grupit Ndërministror për Përfaqësim të Bashkërenduar në Arenën Ndërkombëtare dhe të ngritjes së Këshillit të Përbashkët për Planifikim Strategjik mes të dy Ministrive.

Lajmet e tjera

|