Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Zëvendësministri Ahmeti takoi Kryetarin e Asamblesë Kombëtare të Mbretërisë së Tajlandës z. Wanmuhamadnoor Matha

Ndaje këtë

Gjatë takimit u vlerësuan lartë marrëdhëniet midis dy vendeve dhe u diskutua për zhvillimet aktuale në të dyja vendet, diplomacinë parlamentare dhe bashkëpunimin parlamentar në platforma ndërkombëtare.

Zëvendësministri Ahmeti, e njoftoi Kryetarin Matha për zhvillimet e fundit në Kosovë dhe progresin e shënuar vitet e fundit.

Ndër tjerash, u bisedua lidhur me bashkëpunimin parlamentar dhe shkëmbimet mes grupeve të miqësisë, me këtë rast Zëvendësministri Ahmeti, përcolli ftesën për Kryetarin e Asamblesë për vizitë në Kosovë së bashku me Grupin e Miqësisë.

Kryetari Asamblesë z. Matha falenderoi për ftesën Zëvendësministrin Ahmeti dhe theksoi se Mbretëria e Tajlandës do të vazhdojë mbështetjen për Republikën e Kosovës në të gjitha fushat.

Lajmet e tjera

|