Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Zyra e Interesave të Kosovës në Athinë ka organizuar ceremoni në shënim të 15 vjetorit të Pavarësisë

Ndaje këtë

Zyra e Interesave të Kosovës në Athinë ka organizuar pritje festive për të shënuar 15 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Të pranishmit i përshëndeti Udhëheqësi i Zyrës se Interesave të Kosovës, Fitim Gllareva i cili pasi theksoi rëndësinë e këtij përvjetori, foli edhe për marrëdhëniet shumë të mira të dy vendeve tona si dhe vlerësoi rolin dhe ndihmën e Greqisë ndaj Kosovës .

Kjo pritje u shoqërua nga tingujt e kuartetit harkor violinistik nga diaspora shqiptare në Athinë me melodi dhe valle me motive nga Kosova.

Lajmet e tjera

|